İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Baki Gündüz İlkokulu

Türkiye Yüzyılı Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Turnuvasında Okçuluk dalında
Okulumuz 3/C sınıfı öğrencisi Ali Emre SAPAZ erkeklerde Beylikdüzü İlçe 2. olmuştur.

Ekm

Okulumuz 2D sınıfı öğrencisi Zümra Topuz, Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenledigi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resim yarışmasında 2. Sınıflar kategorisinde 2. Olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamı dileriz.

Ekm

Velilerimize yönelik, okulumuzun konferans salonunda, Beylikdüzü Sağlık Müdürlüğü Bütüncül Tedavi Uzmanı Diyetisyen Seher Şevval KASIMOĞULLARI tarafından ''Sağlık ve Sağlıklı Yaşam'' semineri verilmiştir.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü hakkında, okulumuz 3-C sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz Meltem AVCIOĞLU, "Hayat Onlarla Güzel" başlığıyla hazırladıkları pano ve pankartlar ile farkındalık oluşturdular. 3-C sınıfı öğrencilerimize ve değerli öğretmenimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yafes BAKIRCI ve Şube Müdürlerimiz Mustafa KOÇ ve Soner POLAT okulumuzu ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılına yönelik iyi dilek ve temennilerini iletmişlerdir. Ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesinde görevli polis memurları, okulumuz velilerine yönelik, Bağımlılıkla Mücadele eğitimi gerçekleştirmişlerdir. "Evdeki Narkotik Polis Anne" ifadesi kullanılarak bağımlılıkla mücadelede en önemli iş birlikçilerinin anneler olduğu vurgulanmıştır.

Eyl

Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla ve sonrasında da Okul Müdürü Asım AYKAÇ'ın açılış konuşması ile 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı açılışı yapıldı. Okulumuz öğrencileri tarafından okunan şiirlerle de İlköğretim Haftası kutlandı.

Eyl

Okula başlamanın heyecanını yaşayan 1. sınıf öğrencilerimize, okula uyum programı çerçevesinde okul tanıtımı yapıldı. Okul Müdürümüz Asım AYKAÇ tüm 1. sınıf öğrencilerimizi odasında ağırlayıp onların heyecanlarına ortak oldu.

Eyl

Okulumuz Rehberlik öğretmenleri tarafından, Anaokulu ve 1. sınıfa başlayan öğrencilerimizin velilerine yönelik "Okula Uyum" konulu seminer gerçekleştirilmiştir.