İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Baki Gündüz İlkokulu

Alican SAĞLAM - Müdür Yardımcısı

1979 İstanbul doğumludur. Bağcılar İlkokulu ve Yeşilbağ Ortaokulunu bitirip lise öğrenimini Bakırköy Ticaret Lisesinde tamamlamıştır.  Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2002 yılında mezun olmuştur. Yüksek Lisans Eğitimini Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yapmıştır. İlk olarak Bağcılar Yavuz İlköğretim Okuluna atanamış burada 5 yıl öğretmen olarak hizmet vermiştir. 2007 yılında Esenyurt 80.Yıl İlköğretim Okuluna atanıp burada da 5 yıl çalıştıktan sonra 2012 yılında Müdür Yardımcısı olarak Esenyurt Şehitler İlköğretim Okulunda göreve başlamıştır. 2015 yılında okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atanan Abdülkadir TEZCAN halen bu görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.