İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Baki Gündüz İlkokulu

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında okulumuz rehberlik öğretmenleri tarafından öğrencilere yönelik Kişisel Verilerin Korunması konusunda bilinçlendirme seminerleri düzenlenmiştir.

Nis

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası kapsamında düzenlenen oyunlardan Satranç dalında 4 A Sınıfından Cevdet Sungur AYDIN 1. Olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Nis

"Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi kapsamında evde okuma saati düzenlendi.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Öğretmenleri Çağla Ural Ünek ve Hülya Batıkan tarafından 1. ve 2. sınıf öğrencilerimize yönelik "İletişim Becerileri" konulu eğitim verilmiştir.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Hülya Batıkan tarafından, velilerimize yönelik Bilim ve Sanat Merkezi hakkında bilgilendirme çalışması yapılmıştır. Değerlendirmeye alınacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

"1.Sınıf Öğrencilerimiz Okuyor ve Yazıyor"

Bu heyecanlı serüvende emeklerinden dolayı değerli öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarını kutlarız.

Ock

Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuz velilerine yönelik Psikolog-Aile Danışmanı Rabia Gizem Keşkek tarafından "İhmal-İstismar" konusunda eğitim gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuzda dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında anahtar kelimelerden seçerek hikaye yazma çalışmaları yapılmıştır.

Dilimizin Zenginlikleri Sözlük Özgürlüktür projesi kapsamında
Anaokulu öğretmenlerimiz tarafından pano çalışması yapılmıştır.

Türkiye Yüzyılı Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Turnuvasında Okçuluk dalında
Okulumuz 3/C sınıfı öğrencisi Ali Emre SAPAZ erkeklerde Beylikdüzü İlçe 2. olmuştur.