İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Baki Gündüz İlkokulu

Baki Gündüz Kimdir?

10 Şubat 1939'da Konya İli Taşkent İlçesinde doğdu. İlkokulunu Taşkent'te bitirdi. 1959 tarihinde Vatani hizmetini bitirdi. Ankara'da kardeşleri ile birlikte ticarete başladı. 1962 yılında evlendi ve 1963 yılında oğlu dünyaya geldi. 1965 yılından beri çalışma hayatına İstanbul'da BAKİ GİYİM SANAYİ olarak devam etmektedir.

Üşenme, erteleme ve vazgeçme sözünü hayat düsturu haline getiren Baki GÜNDÜZ, halktan aldığını halka vermenin gururunu taşıyarak ailesiyle birlikte 2007 yılında okul binamızı yaptırmış ve Milli Eğitime bağışlamıştır.

''Çocuklarımızın bu okulda okuyup kendilerine, ailelerine ve memleketlerine faydalı bir birey olmaları bizi çok mutlu edecek ve bize huzur verecektir.'' Diyen Baki GÜNDÜZ; Bu okulda eğitim gören öğrencilerimizin MUSTAFA KEMAL ATATÜRK çocukları olarak, özgür bir vatanda yaşamanın kıymetini bilmelerini, Atatürk'ü çok severek onun kurduğu cumhuriyete ve temel değerlerine sahip çıkmalarını istemektedir.

Yayın: 03.10.2017 - Güncelleme: 04.11.2021 11:26 - Görüntülenme: 1539